Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Paprika keltainen 560g169kcal5.3g28.6g1.1g11.2g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)168g168kcal12.6g28.6g0.8g3.5g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow3360g2856kcal154.6g504g16.8g168g
Herkkusieni säilyke 392g66kcal8.2g0.8g1.2g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g9271kcal426.8g1386.4g181.4g466g
Valittu annoskoko8512g4635kcal213.4g693.2g90.7g233g
Annoskoko puolitettuna4256g2318kcal106.7g346.6g45.4g116.5g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831