Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Rucola tuore (Italia), annos 15g75g17kcal2.2g1.4g0.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g225g435kcal42.8g0.2g29.3g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)376g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g1845kcal103.6g46.6g134.8g12.6g
Valittu annoskoko852g923kcal51.8g23.3g67.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna426g461kcal25.9g11.7g33.7g3.2g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967