Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)348g1217kcal41.7g239.8g6.6g17.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen241g1738kcal0g0g193.1g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri12g47kcal0g11.6g0g0g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g6003kcal83.4g502.8g399.4g34.8g
Valittu annoskoko852g3001kcal41.7g251.4g199.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna426g1501kcal20.9g125.7g99.9g8.7g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716