Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g120g718kcal28.7g7.9g64.6g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)329g457kcal36.5g1.3g34.2g0g
Vesi299g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow90g807kcal0g0g89.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g3964kcal130.4g18.4g377g0g
Valittu annoskoko852g1982kcal65.2g9.2g188.5g0g
Annoskoko puolitettuna426g991kcal32.6g4.6g94.3g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703