Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g313g344kcal65.7g0g8.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g44g32kcal2g5.7g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g6.3g10kcal0.6g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Herkkusieni 125g20kcal2.6g0.4g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1705g960kcal144g22g30g5.4g
Valittu annoskoko853g480kcal72g11g15g2.7g
Annoskoko puolitettuna426g240kcal36g5.5g7.5g1.4g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006