Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g92g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.2g8.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Kiinankaali 212g42kcal3.3g4.8g0.6g1.9g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.5g7.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1705g525kcal15g57.6g25.6g10.6g
Valittu annoskoko853g263kcal7.5g28.8g12.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna426g131kcal3.8g14.4g6.4g2.7g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929