Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)281g84kcal2.8g16.9g0.6g2.8g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 56g94kcal4.2g2.3g7.3g1.5g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g79g169kcal8.1g29.8g1.9g5.8g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1706g870kcal31.8g106.8g34.4g21.6g
Valittu annoskoko853g435kcal15.9g53.4g17.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna426g218kcal8g26.7g8.6g5.4g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568