Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3328g529kcal25g66.6g3.3g66.6g
Parsakaali brokkoli 1331g467kcal61.5g26g4g33.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 67g217kcal6g9.3g17.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 3328g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g277kcal2g3g28g0g
Sipuli (kuorittu)366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g3175kcal198.6g245g106.6g213.6g
Valittu annoskoko8520g1587kcal99.3g122.5g53.3g106.8g
Annoskoko puolitettuna4260g794kcal49.7g61.3g26.7g53.4g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743