Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow5400g1080kcal162g108g0g135g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä600g1086kcal16.5g72g84g0g
Vuohenjuusto President1200g3096kcal228g6g240g0g
Valkoviini kuiva 1200g823kcal3.7g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g14291kcal820.4g386.4g888g270g
Valittu annoskoko8520g7146kcal410.2g193.2g444g135g
Annoskoko puolitettuna4260g3573kcal205.1g96.6g222g67.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744