Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1100g308kcal6.6g65.5g2.2g27.5g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Papu valkoinen, keitetty 2000g2152kcal168.6g280g7g140g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)160g229kcal6.2g13.9g16.5g0g
Harissa 1 annos = 30 g120g334kcal9.5g63g10g0g
Ketsuppi, Heinz120g124kcal1.1g28.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g15009kcal1022.4g1120.2g640g415.6g
Valittu annoskoko8520g7505kcal511.2g560.1g320g207.8g
Annoskoko puolitettuna4260g3752kcal255.6g280.1g160g103.9g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468