Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1200g2277kcal325.4g0g108g0g
Tonnikala vedessä 1200g1253kcal269.3g0g18g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1400g588kcal137.2g5.6g1.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g102kcal5.6g0.3g40g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1600g4160kcal480g32g240g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g400g2400kcal96g26.4g216g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]480g1920kcal100.8g0g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g27923kcal3177g389g1590.8g0.8g
Valittu annoskoko8520g13962kcal1588.5g194.5g795.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna4260g6981kcal794.3g97.3g397.7g0.2g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716