Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3400g717kcal40.8g115.6g6.8g71.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g120g28kcal0.7g3.8g1.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön80g560kcal1.8g3.5g12.8g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g120g989kcal0g0g109.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17048g13250kcal1024.2g328.4g766.2g171.4g
Valittu annoskoko8524g6625kcal512.1g164.2g383.1g85.7g
Annoskoko puolitettuna4262g3313kcal256.1g82.1g191.6g42.9g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737