Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu48g432kcal0g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)536g145kcal7g25.7g1.1g9.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g184g191kcal14.5g30g1.1g3.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3200g736kcal44.8g108.8g12.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g80g187kcal2.4g21g10.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Katkarapu 2880g1970kcal415.9g0g31.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17056g18202kcal1033.2g467g1330.6g25.6g
Valittu annoskoko8528g9101kcal516.6g233.5g665.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna4264g4551kcal258.3g116.8g332.7g6.4g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528