Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2250g3735kcal427.5g0g225g0g
Sipuli 540g163kcal6.7g25.9g1.1g9.2g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Jauhelihamauste, annos 15g135g4.1kcal0g1.4g1.4g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1800g630kcal18g124.2g9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl900g765kcal12.6g39.6g63g0g
Kasvisliemikuutio 99g302kcal9.4g13.4g23.3g1.6g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g2700g9045kcal351g1836g40.5g172.8g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17064g30981kcal1654.4g4094.8g907.8g376.8g
Valittu annoskoko8532g15490kcal827.2g2047.4g453.9g188.4g
Annoskoko puolitettuna4266g7745kcal413.6g1023.7g227g94.2g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145