Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3200g352kcal35.2g35.2g6.4g32g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Valkokaali keräkaali 1600g444kcal19g65g3.2g33.6g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g20g64kcal0.2g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17064g5160kcal313.4g396.2g204.6g257.8g
Valittu annoskoko8532g2580kcal156.7g198.1g102.3g128.9g
Annoskoko puolitettuna4266g1290kcal78.4g99.1g51.2g64.5g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303