ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g8111g16628kcal1460.1g0g1216.7g0g
Fariinisokeri240g976kcal0g240.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g180g577kcal1.8g140.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17064g36362kcal2923.8g761.4g2433.4g0g
Valittu annoskoko8532g18181kcal1461.9g380.7g1216.7g0g
Annoskoko puolitettuna4266g9091kcal731g190.4g608.4g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307