Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Lanttu 175g51kcal1.7g8g0.5g3.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g233g280kcal7.7g8.6g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g1288kcal25.8g71.8g96.6g20g
Valittu annoskoko854g644kcal12.9g35.9g48.3g10g
Annoskoko puolitettuna427g322kcal6.5g18g24.2g5g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600