Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)13g13kcal1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g44g6.1kcal0.4g1.3g0g0g
Tomaatti, tuore110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Sieni tatti, hapero 66g18kcal1.2g1.9g0.3g1.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g44g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g354kcal10.2g33.6g19.4g11.6g
Valittu annoskoko854g177kcal5.1g16.8g9.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna427g89kcal2.6g8.4g4.9g2.9g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711