Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 350g102kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350g1122kcal93.7g0g83.8g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)39g28kcal4.3g1g0.6g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g2559kcal204.4g41.8g172.4g16.4g
Valittu annoskoko854g1280kcal102.2g20.9g86.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna427g640kcal51.1g10.5g43.1g4.1g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490