Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g263g276kcal38.1g11.8g5.3g14.5g
Sipuli 114g34kcal1.4g5.5g0.2g1.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g438g110kcal5.7g18.4g0.9g0g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 13g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g1082kcal94.6g80g34.2g34g
Valittu annoskoko854g541kcal47.3g40g17.1g17g
Annoskoko puolitettuna427g271kcal23.7g20g8.6g8.5g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740