Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g263g263kcal44.7g2.6g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Paprika keltainen 114g34kcal1.1g5.8g0.2g2.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton44g70kcal3.5g1.8g5.7g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g13g106kcal0g0g11.8g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g1035kcal103.4g28g55.4g6.6g
Valittu annoskoko854g518kcal51.7g14g27.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna427g259kcal25.9g7g13.9g1.7g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152