Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 394g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g27kcal0.9g1.7g1.8g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g44g158kcal3.7g33.7g0.9g1.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g175g298kcal35g0g17.5g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)175g32kcal3.1g3.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g1059kcal86g83.8g41.6g6.2g
Valittu annoskoko854g529kcal43g41.9g20.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna427g265kcal21.5g21g10.4g1.6g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732