Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g1499g1499kcal257.8g0g51g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g999g203kcal6g38g3g14g
Munakoiso 1499g335kcal7.5g46.5g3g37.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1749g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Paprika punainen 850g249kcal8g38.2g3.4g16.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g135g1193kcal0g0g134.9g0g
Basilika, tuore75g30kcal2.3g3.7g0.6g2.9g
Tilli, tuore 300g90kcal11.1g2.7g2.4g6.3g
Persilja 300g82kcal4.1g3.3g0.6g24g
Ruohosipuli, tuore250g68kcal3.5g9.5g1.5g2.7g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 600g160kcal2.4g8.6g4.3g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17080g8655kcal637g423.8g424.8g263g
Valittu annoskoko8540g4328kcal318.5g211.9g212.4g131.5g
Annoskoko puolitettuna4270g2164kcal159.3g106g106.2g65.8g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411