Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2800g8974kcal749.6g0g670.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g350g364kcal27.6g57g2.1g7g
Sipuli (kuorittu)1050g284kcal13.6g50.4g2.1g17.8g
Kookosöljy 100g70g621kcal0.6g0g69.4g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g3710g1892kcal51.9g278.2g40.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g105g79kcal7.9g10g0.5g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g350g105kcal3.5g21g3.5g10.5g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)105g79kcal1.2g16.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17080g24795kcal1711.8g866.8g1577.6g72g
Valittu annoskoko8540g12397kcal855.9g433.4g788.8g36g
Annoskoko puolitettuna4270g6199kcal428g216.7g394.4g18g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536