Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)2521g1664kcal378.2g0g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Chili paprika punainen158g63kcal3.2g14.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka350g39kcal3.9g3.9g0.7g3.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2801g644kcal39.2g95.2g11.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk105g41kcal1.8g8g0.1g5.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr70g196kcal5.6g6.7g16.8g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 91g25kcal2.8g1g0.7g1.5g
Valkopippuri 14g40kcal1.5g5.9g0.3g3.7g
Sitruunamehu, laimentamaton525g110kcal1.6g8.4g0g0.5g
Oliiviöljy 98g867kcal0g0g98g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17079g7683kcal893.6g338.4g292.8g45.4g
Valittu annoskoko8540g3841kcal446.8g169.2g146.4g22.7g
Annoskoko puolitettuna4270g1921kcal223.4g84.6g73.2g11.4g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107