Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4168g1167kcal25g248g8.3g104.2g
Purjosipuli 962g220kcal17.4g23.1g1.9g20.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl208g1834kcal0g0g208.4g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g3206g3975kcal102.6g131.4g336.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g14393kcal290g805g1110.4g248.8g
Valittu annoskoko8544g7196kcal145g402.5g555.2g124.4g
Annoskoko puolitettuna4272g3598kcal72.5g201.3g277.6g62.2g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015