Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu48g433kcal0g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)537g145kcal7g25.8g1.1g9.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g184g192kcal14.6g30g1.1g3.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3206g737kcal44.9g109g12.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g80g188kcal2.4g21.1g10.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1603g5450kcal32.1g48.1g561.1g0g
Katkarapu 2885g1974kcal416.7g0g31.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g18237kcal1035.4g468g1333.2g25.6g
Valittu annoskoko8544g9118kcal517.7g234g666.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna4272g4559kcal258.9g117g333.3g6.4g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528