Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 740g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 52g458kcal0g0g51.8g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g1481g5316kcal118.5g1166.8g7.4g25.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g41g102kcal2.4g3.5g8.6g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1851g1999kcal444.2g0g9.3g0g
Pesto rosso270g781kcal11.4g14.1g75.4g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g222g167kcal4.9g32.2g2g0g
Findus thai wokkivihannekset1851g463kcal22.2g74g9.3g55.5g
Vesi, vesijohtovesi 1851g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g167g180kcal2g41.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g18930kcal1211.2g2664.4g328g161.4g
Valittu annoskoko8544g9465kcal605.6g1332.2g164g80.7g
Annoskoko puolitettuna4272g4733kcal302.8g666.1g82g40.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823