Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5600g1011kcal31.4g140g22.4g39.2g
Paprika keltainen 640g193kcal6g32.6g1.3g12.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1600g4800kcal59.2g72g480g1.6g
Oliiviöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g16228kcal205.6g535.2g1457.4g123.6g
Valittu annoskoko8544g8114kcal102.8g267.6g728.7g61.8g
Annoskoko puolitettuna4272g4057kcal51.4g133.8g364.4g30.9g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716