Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)94g197kcal13.1g0.6g15.9g0g
Pekoni, paistettu 31g161kcal5.1g0g15.8g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Paprika vihreä 53g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Tomaatti 234g53kcal1.3g8.1g0.7g3.3g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.2g1.9g21.9g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2290kcal113.8g34.4g187g13.6g
Valittu annoskoko855g1145kcal56.9g17.2g93.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna428g572kcal28.5g8.6g46.8g3.4g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614