Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi28g2.8kcal0.4g0.4g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g127g25kcal1.3g3.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)42g29kcal0.7g6.3g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis84g95kcal18.6g0g2.5g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g407kcal43.2g21.8g15.6g0g
Valittu annoskoko855g203kcal21.6g10.9g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna428g102kcal10.8g5.5g3.9g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389