Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g106g80kcal19.1g0.5g1.1g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g78g270kcal9.2g54.7g1.6g0.4g
Atria broilerin filesuikale maustamaton187g206kcal43.1g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Kiinankaali 187g37kcal2.9g4.2g0.6g1.7g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 94g34kcal3.7g2.4g0.7g1.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g19g34kcal0.5g7.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1545kcal162.4g148.4g33.2g13.2g
Valittu annoskoko855g772kcal81.2g74.2g16.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna427g386kcal40.6g37.1g8.3g3.3g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094