Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 338g111kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Parsakaali brokkoli 282g99kcal13g5.5g0.8g7g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g226g778kcal56.4g133.6g5g24.4g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1981kcal143.2g316g13g81.4g
Valittu annoskoko855g990kcal71.6g158g6.5g40.7g
Annoskoko puolitettuna428g495kcal35.8g79g3.3g20.4g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549