Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 209g73kcal9.6g4.1g0.6g5.2g
Kukkakaali 209g50kcal3.8g4.6g0.6g4.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 209g254kcal44.3g0g8.3g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli83g150kcal4.2g5.6g12.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g284kcal1.7g2.5g29.2g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g63g181kcal20.6g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1984kcal168.4g33.6g123.6g20g
Valittu annoskoko855g992kcal84.2g16.8g61.8g10g
Annoskoko puolitettuna428g496kcal42.1g8.4g30.9g5g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197