Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3153g5233kcal599g0g315.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka169g1486kcal0g0g168.9g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)113g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Punaviini, 12%563g473kcal1.7g1.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 1351g1094kcal21.2g227.4g0.7g40.5g
Kesäkurpitsa1351g230kcal5.4g33.8g8.1g9.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1351g274kcal8.1g51.3g4.1g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17100g18125kcal1294g679.8g1019g155.4g
Valittu annoskoko8550g9063kcal647g339.9g509.5g77.7g
Annoskoko puolitettuna4275g4531kcal323.5g170g254.8g38.9g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267