Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu321g132kcal0.6g30.2g0.3g5.8g
Raparperi 214g72kcal1.5g11.8g0.2g3g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g268g1043kcal0g262.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g2494kcal4.2g608.4g1g17.6g
Valittu annoskoko856g1247kcal2.1g304.2g0.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna428g624kcal1.1g152.1g0.3g4.4g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970