Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1600g556kcal73.3g30.9g4.8g39.7g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Palvikinkku HK 3%600g600kcal108g3g18g0g
Sipuli, paistettu 400g405kcal5.2g19.4g32.8g6.9g
Oliiviöljy 720g6367kcal0g0g720g0g
Herkkusieni 800g127kcal16.8g2.4g2.6g12g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)400g820kcal4.8g184g6.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1600g1760kcal124.8g288g8g128g
Papu valkoinen, keitetty 1600g1722kcal134.9g224g5.6g112g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g25268kcal957g1588.4g1604g629.2g
Valittu annoskoko8560g12634kcal478.5g794.2g802g314.6g
Annoskoko puolitettuna4280g6317kcal239.3g397.1g401g157.3g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613