Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2400g720kcal110.4g45.6g7.2g38.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)960g2592kcal288g0g163.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2000g3000kcal32g70g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g23248kcal2076.8g231.2g1580.8g76.8g
Valittu annoskoko8560g11624kcal1038.4g115.6g790.4g38.4g
Annoskoko puolitettuna4280g5812kcal519.2g57.8g395.2g19.2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667