Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g67g486kcal0.7g0.7g53.3g0g
Lanttu 999g288kcal10g46g3g18g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kuohukerma,valio,2dl666g2265kcal13.3g20g233.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1332g1066kcal56g173.2g12g41.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1998g1599kcal339.7g0g16g0g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g12444kcal1023g518.2g649.8g132.2g
Valittu annoskoko8560g6222kcal511.5g259.1g324.9g66.1g
Annoskoko puolitettuna4280g3111kcal255.8g129.6g162.5g33.1g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670