Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1840g232kcal20.6g18g3.7g18.4g
Tomaatti, tuore1600g325kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Tonnikala öljyssä 2400g4555kcal650.9g0g216g0g
Kurkku, tuore960g96kcal5.8g16.2g1g6.7g
Kananmuna, keitetty 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g15437kcal1813.8g200.6g811.8g95g
Valittu annoskoko8560g7718kcal906.9g100.3g405.9g47.5g
Annoskoko puolitettuna4280g3859kcal453.5g50.2g203g23.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751