Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu3210g1316kcal6.4g301.7g3.2g57.8g
Raparperi 2140g721kcal14.8g117.7g2.1g30g
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2675g10433kcal0g2621.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g24939kcal42.4g6081.8g10.6g175.6g
Valittu annoskoko8560g12469kcal21.2g3040.9g5.3g87.8g
Annoskoko puolitettuna4280g6235kcal10.6g1520.5g2.7g43.9g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970