Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1252g1377kcal225.3g25g37.5g0g
Katkarapu 1502g1027kcal216.9g0g16.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore100g25kcal0g9g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1502g305kcal9g57.1g4.5g21g
Kurkku, tuore1502g150kcal9g25.4g1.5g10.5g
Jäävuorisalaatti, rapea2002g200kcal22g16g4g24g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Paprika, punainen601g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g6537kcal982.6g322g134.4g139.4g
Valittu annoskoko8560g3269kcal491.3g161g67.2g69.7g
Annoskoko puolitettuna4280g1634kcal245.7g80.5g33.6g34.9g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616