Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 3006g1565kcal355.9g3g12g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3006g1280kcal11.4g123.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1654g5027kcal144.7g916g31.4g229.8g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g26g1.1g9.2g
Siirappi 361g1088kcal0.4g267.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g18212kcal1038.8g2671.2g89g478g
Valittu annoskoko8568g9106kcal519.4g1335.6g44.5g239g
Annoskoko puolitettuna4284g4553kcal259.7g667.8g22.3g119.5g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385