Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2252g3738kcal427.8g0g225.2g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala99g277kcal19.8g5g19.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3153g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )2252g7881kcal405.3g1328.5g87.8g135.1g
Rypsiöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)450g567kcal49.5g1.4g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g26217kcal1816.8g2706g869.6g280.8g
Valittu annoskoko8568g13109kcal908.4g1353g434.8g140.4g
Annoskoko puolitettuna4284g6554kcal454.2g676.5g217.4g70.2g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881