Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32996g1947kcal329.5g125.8g9g0g
Kananmuna kuoreton 1977g2821kcal247.2g5.9g202.7g0g
Hermesetas, annos 5g300g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml599g126kcal48.5g0g1.8g0.6g
Kookoshiutale 300g1980kcal24.4g19.2g193.3g48.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2397g6645kcal47.9g71.9g671.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g27036kcal1395g445.6g2155.8g98.8g
Valittu annoskoko8568g13518kcal697.5g222.8g1077.9g49.4g
Annoskoko puolitettuna4284g6759kcal348.8g111.4g539g24.7g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512