Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 4682g2129kcal1.9g515.5g0.9g3.3g
Mansikka 2341g1089kcal11.7g196.6g4.7g44.5g
Sokeri 375g1520kcal0g374.2g0g0g
Mannasuurimo 1171g3702kcal119.3g744.4g12.9g41g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g16880kcal265.8g3661.4g37g177.6g
Valittu annoskoko8568g8440kcal132.9g1830.7g18.5g88.8g
Annoskoko puolitettuna4284g4220kcal66.5g915.4g9.3g44.4g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970