Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g6160g6776kcal1416.8g0g129.4g0g
Voi 1120g8125kcal13.3g4.5g910.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g504g1976kcal166.3g0g143.1g0g
Korppujauho 560g2051kcal58.7g419.4g5.8g29.7g
Persilja 224g61kcal3.1g2.5g0.4g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g37977kcal3316.4g852.8g2378.6g95.2g
Valittu annoskoko8568g18988kcal1658.2g426.4g1189.3g47.6g
Annoskoko puolitettuna4284g9494kcal829.1g213.2g594.7g23.8g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480