Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl773g1004kcal101.2g2.3g64.1g0g
Sokeri 478g1938kcal0g477.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 365g1253kcal37.2g255.6g4.4g12.8g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen1405g1826kcal0g421.4g0g21.1g
Kuohukerma,valio,2dl1405g4776kcal28.1g42.1g491.6g0g
Maitorahka, milbona (500g)1405g955kcal171.4g54.8g2.8g0g
Sokeri 225g912kcal0g224.5g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1686g1152kcal13.7g256.2g1.7g13.5g
Vadelma 702g289kcal7g28.8g5.6g26g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.4g34kcal0g8.3g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g56g115kcal0g14g0g0g
Liivatelehti, gelatiini34g118kcal28.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g28842kcal778g3591.4g1140.4g147g
Valittu annoskoko8568g14421kcal389g1795.7g570.2g73.5g
Annoskoko puolitettuna4284g7211kcal194.5g897.9g285.1g36.8g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285021