Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 701g5084kcal8.3g2.8g569.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1139g3986kcal136.7g808.6g23.9g34.2g
Kauralese 210g757kcal37.8g95.9g16.2g36.8g
Paprika punainen 3504g1026kcal32.9g157.7g14g66.6g
Sipuli 386g117kcal4.8g18.5g0.8g6.6g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g1227g2821kcal184g12.3g233g0g
Broilerifileesuikale (Atria)1402g1542kcal322.4g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g30665kcal1453.8g2191.6g1774.2g288.4g
Valittu annoskoko8568g15332kcal726.9g1095.8g887.1g144.2g
Annoskoko puolitettuna4284g7666kcal363.5g547.9g443.6g72.1g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051