Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)649g175kcal8.4g31.2g1.3g11g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g51g53kcal4g8.2g0.3g1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g1442g2019kcal274.1g0g101g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4868g879kcal27.3g121.7g19.5g34.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g721g793kcal82.9g36.1g33.9g3.6g
Juusto, Arla Kadett 5%361g685kcal122.6g5.4g18g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 51g367kcal0g0.1g41.4g0g
Paprikajauhe 22g70kcal3.2g4g2.8g8.1g
Mustapippuri 22g61kcal2.4g8.3g0.7g5.7g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 361g83kcal6.5g8.7g0.7g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g10367kcal1062.8g447.4g439.2g142.2g
Valittu annoskoko8568g5184kcal531.4g223.7g219.6g71.1g
Annoskoko puolitettuna4284g2592kcal265.7g111.9g109.8g35.6g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019